ONTHULLING OVER NOA LANG: PSV VREESDE EN MAAKTE ZICH DIT SEIZOEN ZORGEN OM AANVALLER

PSV heeft zich dit seizoen zorgen gemaakt om een vroegtijdig vertrek van Noa Lang, zo meldt de goed ingevoerde clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. Door de goede prestaties van Lang in de openingsfase van het seizoen waren de Eindhovenaren bang dat het verblijf van de aanvaller in het Philips Stadion beperkt zou blijven tot één seizoen.

Lang maakte direct na zijn overstap van het Belgische Club Brugge naar PSV veel indruk. De aanvaller drukte direct zijn stempel op het aanvalsspel van de koploper van de Eredivisie en was op fraaie wijze betrokken bij doelpunten. Lang was in de ogen van de beleidsbepalers van PSV zelfs zó goed bezig, dat men in het Philips Stadion bang was dat de linksbuiten na afloop van dit seizoen alweer een stap omhoog zou maken.

Dat gaat niet gebeuren, zo is de verwachting nu, Dat heeft alles te maken met de hamstringblessure die Lang heeft opgelopen en waarmee hij al langdurig aan de kant staat. De aanvaller moest onlangs de Champions League-duels tegen Borussia Dortmund al laten schieten en het is nog maar de vraag of hij dit seizoen nog in actie komt in een rood-wit.

Het enige voordeel van de blessure van Lang, is dat de aanvaller gemotiveerd zal zijn om zijn kwaliteiten opnieuw te tonen in het shirt van PSV. Een spoedig vertrek, waar de beleidsbepalers van PSV in het begin van het seizoen bang voor waren, is voorlopig niet aan de orde.

2024-03-29T09:48:15Z dg43tfdfdgfd